Lieve klanten

Wat een bijzondere, heftige tijd maken we mee door het Coronavirus. Ieder heeft zijn eigen verhaal, het raakt ons op een manier die voor ons allen nieuw en onbekend is. Helaas hebben wij ook moeten besluiten alle geplande modeshows tot 1 juni te cancelen.

Het verloop van de beperkingen is te onduidelijk om de modeshows te verzetten naar een vast ander moment. Via deze weg moet ik dus helaas mededelen dat er dit seizoen geen modeshows meer zijn.

De collectie die ik samen met mijn team heb neergezet is er een waar ik oprecht trots op ben! Mooie kleding maken mensen blij. En dat kunnen we allemaal wel gebruiken!

Daarom wil ik je graag samen met 1 vriendin uitnodigen voor een 1 op 1 afspraak. Onder het genot van een lekker kopje thee of koffie, of bubbeltje 🥂 (afhankelijk van het tijdstip 😉), presenteer ik jullie de collectie. Daarna kunnen jullie samen rustig de collectie passen en bestellen.

Het is een onrustige tijd waarin negativiteit al snel de bovenhand krijgt. Ik hoop met deze persoonlijke afspraak een fijn, gezellig uitje voor je te creëren waar je weer wat positieve energie uit kan halen!
Heb jij zelf, of samen met een vriendin, zin om mijn kant uit te komen?

Bel of app me dan voor een afspraak.